Szanowni Państwo,

informujemy, że z dniem 29 lutego br. Grupa Semergy, w której skład wchodzą spółki: Sunrise System, Artefakt, Grupa TENSE, Semahead i Widzalni.pl, dołączyła do WeNet Group S.A. Dotychczasowe warunki współpracy wynikające z podpisanych umów nie ulegają zmianie. Jednocześnie zapewniamy, że priorytetem naszych działań jest kompleksowa i profesjonalna obsługa naszych Klientów oraz dostarczenie wysokiej jakości rozwiązań dla ich biznesów. W przypadku pytań prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta.

Zarząd WeNet Group S.A.

hero-reviews background

Opinie o WeNet

Najlepiej o firmie świadczą opinie jej klientów. To one mobilizują nas do działania i pokazują, jak mamy się rozwijać. Jesteśmy dumni z każdego pozytywnego komentarza na temat naszej działalności. Dlatego w tym miejscu oddajemy głos naszym klientom.

Sprawdź, co przedsiębiorcy mówią o współpracy z WeNet.

hero-reviews-aside background

Poznaj opinie naszych klientów

Damian Popielczyk

KarGas Profil Sp. z o. o.

17.05.2024

Współpracujemy z firmą Wenet już 2 rok, od dłuższego czasu widzimy duże efekty pracy firmy Wenet, z której jesteśmy bardzo zadowoleni. Współpraca z naszym opiekunem Panią Marią Chodaczyńską to czysta przyjemność, serdecznie polecamy! Wreszcie spotkaliśmy osobę, która mówi treściwie i tłumaczy wszystkie terminy marketingowe w jasny sposób.

Anna Zalesk

W.Zaleski 1957 Anna Zaleska Sp. J.

06.05.2024

Bardzo profesjonalna obsługa klienta, miła współpraca, rzeczowe i obrazowe wyjaśnianie efektów zastosowania projektów podnaszacych commercyjny status przedsiębiorstwa

Sebastian Cichal

Up & Up Sebastian Cichal Najwyższy Poziom Usług Wy

26.04.2024

Współpraca z Panią Maria Chondzynska i Panem Łukaszem Papuga to czysta przyjemność. Wszystko klarownie i transparentnie. Zawsze wytłumaczą wszelkie zagadnienia i pracują z bardzo dużym zaangażowaniem. Oby więcej takich ludzi 😊

Tadeusz Nadrowski

Profinance s.c.

23.04.2024

Współpraca z WeNet odbywa się zgodnie z zapisami w umowie. Specjaliści WeNet, w tym Pani Kinga Sławińska, pracują z klientem wg profesjonalnych zasad: terminowość, dyspozycyjność, fachowe doradztwo i rozwiązywanie problemów, pomoc w implementacji zagadnień z obszaru IT

Monika Borkowska

AL-TECH SP. Z O.O.

23.04.2024

Współpraca z P. Marią Chodaczyńską to czysta przyjemność. Jej zaangażowanie w funkcjonowanie naszej strony, odzwierciedlają nowo pozyskiwani klienci . Serdecznie polecam firmę WeNet .

Rafał Borkowski

KERN

23.04.2024

Polecam wspólpracę z firmą wenet szczególnie z Panią Marią Chodaczyńską. Bardzo dobry kontakt, jakość realizacji i czas wykonania. Polecam współpracę z Panią Marią.

Filip Baranowski

Stacja Kontroli Pojazdów s.c.

16.04.2024

Bardzo miła i owocna współpraca. Sprawnie na każdym etapie prac. Gratuluję takiego podejścia do sprawy i do klienta.

Magdalena Szugzda

Zakłady Spożywcze BONA

15.04.2024

Bardzo sprawna i miła współpraca z Panią Dominiką A. Poza szybkim działaniem też dbałość o szczegóły, wygląd strony. Zawsze informacja zwrotna. Dziękuję! tak właśnie powinien działać opiekun strony.

Paulina Bąk

Centrum Nauki i Terapii Paulina Bąk

12.04.2024

Mila i fachowa opieka posprzedażowa. Regularny kontakt ze strony opiekuna, Pana Sebastiana Dragan.

Paweł Kazek

Kamar

14.03.2024

Polecam szybka realizacja wspaniała współpraca

Klaudia SK

Zielony Gabinet 71

11.03.2024

Rozmowa z Panem Sebastianem Draganem, jego propozycje, podejście do potencjalnego klienta oraz wiedza są jak najbardziej na plus! Dziękuję bardzo, dzięki Panu Sebastianowi firma WeNet na pewno zyska moje polecania wśród znajomych :-)

Natalia Zolotykh

Organic Village Group Sp. z o.o.

29.02.2024

Polecam firmę WeNet za profesjonalne i indywidualne podejście do potrzeb klienta. Jesteśmy bardzo wdzięczni naszej opiekunce Pani Marii Chodaczyńskiej za rozumienie, profesjonalizm, zaangażowanie, efektywną komunikację, kompleksowe wsparcie. Zmiany dokonywane przez WeNet na naszej stronie przynoszą dobre rezultaty i pomagają w pomyślnym prowadzeniu biznesu. Bardzo cenne, że raporty zostają wysyłane na czas, i WeNet szybko reaguje na potrzebę wprowadzenia zmian. Dziękujęmy za świetną współpracę i wsparcie!

Anna Matys

MAZOWIECKIE OGRODY

22.02.2024

Pani Martyna Kropidłowska WSPANIAŁA KOBIETA !!!! Nasza współpraca "rozkwitła i kwitnie" na wielu poziomach. Przed nami kolejny projekt. Pani Martyna to pierwsza Kobieta/ Osoba z którą miałam kontakt przez ostatnich pięć lat, KTÓREJ SIĘ CHCE I NIE MA DLA NIEJ RZECZY NIEMOŻLIWYCH !!!!!! WSZYSTKO ZREALIZOWANE NAWET PRZED CZASEM, O NIC NIE MUSZĘ SIĘ MARTWIĆ I PO STOKROĆ SPRAWDZAĆ !!!! Trzyma się ram czasowych umówionych z Klientem. KONKRETNA, ZDYSCYPLINOWANA, WSPANIAŁA, UMIE PRECYZYJNIE DORADZIĆ !!!!! POLECAM !!!!!!

Anna Matys

MAZOWIECKIE OGRODY

22.02.2024

Pni Agnieszka Zgiep wspaniała, Wszechmocna Kobieta, dla której nie ma rzeczy niemożliwych. Niesamowicie mi się z Panią Agnieszką współpracowało i współpracuje, jest osobą Konkretną, wszech miar kreatywną, wszystko zaplanowane i zrealizowane na czas !!!! Cieszę się, że mogłam i mogę z Panią Agnieszką współpracować, ponieważ przed nami kolejny projekt do realizacji.

Katarzyna Dudzińska

Lak Meble

20.02.2024

Współpracujemy z firmą WeNet od 30.10.2019 roku. Prowadzona jest nasza strona oraz jej pozycjonowanie. Na wysokim miejscu się wyświetlamy. Bardzo dobrze się nam współpracuje z Panem Sebastianem Dragan. Zawsze mogę liczyć na Pana pomoc i wsparcie. Nigdy nie odmówił pomocy, zawsze spokojnie wyjaśni, objaśni.

Adam Orlik

Piekarnia Orlik

14.02.2024

Serdecznie Polecam. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Bardzo dziękuje mojemu opiekunowi Pani Natalia Kondracka za tak profesjonalną obsługę

Szymon Dłużewski

Gdańska Fabryka Mebli

14.02.2024

Bardzo polecam firmę, która stworzyła dla mnie dwie strony internetowe wraz z kompleksowym pakietem pozycjonowania SEO. Proces współpracy przebiegł niezwykle sprawnie, a oferta cenowa jest na prawdę korzystna. Zaskakująco pozytywne wyniki widoczne są już teraz, co potwierdza profesjonalizm i skuteczność ich usług.

Przemysław Rzepiński

BIURO OCHRONY APRTNER CITY

22.01.2024

Współpracuję z firmą około 8 lat, jestem zadowolony z usług, a posiadam kilka, zawsze pomocni, opiekun dba o klienta, polecam każdy znajdzie coś dla siebie

Marcin Żychliński

Pest Patrol

18.01.2024

Liczba telefonów od klientów stale rośnie, dlatego uważam że warto było podjąć współpracę.

Zbigniew Kostarczyk

KOSTAR Nieruchomości Zbigniew Kostarczyk

11.01.2024

Dziękuje za sprawną pomoc i szybką reakcje na moje uwagi i wprowadzane zmiany, pod okiem bardzo miłej i profesjonalnej Pani Natalii Kondrackiej. Polecam

Magdalena Rejmer

To TU Gabinet Psychologiczno Psychoterapeutyczny

06.01.2024

Rzetelna, skuteczna, szybko reagująca na potrzebę zmian. Miła, zabawna i cierpliwa....Pani Natalia Kondracka....bardzo polecam do trudnych i bardzo wymagających klientow,- jak ja, ktorzy zwracają uwagę na kazdy szczegoł. Pozdrawiam..

Marcin Wróblewski

NORTMAR

18.12.2023

Firma WENET to pasjonaci i profesjonaliści, pomagają na każdym etapie i starają się rozwiązywać wszystkie pojawiające się problemy. Bardzo dużym zaangażowaniem szczególnie wykazuje się w Naszej współpracy Pani Magda Stachura.

Monika Służewska

MS WNĘTRZA

15.12.2023

Opiekun Strony Pani Natalia Kondracka wykazała się w procesie tworzenia mojej strony internetowej przykładną pracowitością i sumiennością. Pracę z Nią cechowała systematyczność i zaangażowanie. Wzorowy pracownik. Polecam!

Irena Wojtczak

Ośrodek Szkolenia Kierowców Lekcja Jazdy

05.12.2023

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z WeNet. Szczególnie doceniam zaangażowanie Pani Natalii Kondrackiej , która była opiekunem projektu strony mojej firmy. Pani Natalia konsultowała ze mną cały projekt, doradzała ,natychmiast uwzględniała moje uwagi . Przy moim napiętym planie zajęć nie bez znaczenia był dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy.

Chcesz zadbać o promocję Twojej firmy w sieci?

Sprawdź nasze pozostałe rozwiązania dla biznesu.