hero-reviews background

Opinie o WeNet

Najlepiej o firmie świadczą opinie jej klientów. To one mobilizują nas do działania i pokazują, jak mamy się rozwijać. Jesteśmy dumni z każdego pozytywnego komentarza na temat naszej działalności. Dlatego w tym miejscu oddajemy głos naszym klientom.

Sprawdź, co przedsiębiorcy mówią o współpracy z WeNet.

hero-reviews-aside background

Poznaj opinie naszych klientów

Adam Orlik

Piekarnia Orlik

14.02.2024

Serdecznie Polecam. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Bardzo dziękuje mojemu opiekunowi Pani Natalia Kondracka za tak profesjonalną obsługę

Szymon Dłużewski

Gdańska Fabryka Mebli

14.02.2024

Bardzo polecam firmę, która stworzyła dla mnie dwie strony internetowe wraz z kompleksowym pakietem pozycjonowania SEO. Proces współpracy przebiegł niezwykle sprawnie, a oferta cenowa jest na prawdę korzystna. Zaskakująco pozytywne wyniki widoczne są już teraz, co potwierdza profesjonalizm i skuteczność ich usług.

Przemysław Rzepiński

BIURO OCHRONY APRTNER CITY

22.01.2024

Współpracuję z firmą około 8 lat, jestem zadowolony z usług, a posiadam kilka, zawsze pomocni, opiekun dba o klienta, polecam każdy znajdzie coś dla siebie

Marcin Żychliński

Pest Patrol

18.01.2024

Liczba telefonów od klientów stale rośnie, dlatego uważam że warto było podjąć współpracę.

Zbigniew Kostarczyk

KOSTAR Nieruchomości Zbigniew Kostarczyk

11.01.2024

Dziękuje za sprawną pomoc i szybką reakcje na moje uwagi i wprowadzane zmiany, pod okiem bardzo miłej i profesjonalnej Pani Natalii Kondrackiej. Polecam

Magdalena Rejmer

To TU Gabinet Psychologiczno Psychoterapeutyczny

06.01.2024

Rzetelna, skuteczna, szybko reagująca na potrzebę zmian. Miła, zabawna i cierpliwa....Pani Natalia Kondracka....bardzo polecam do trudnych i bardzo wymagających klientow,- jak ja, ktorzy zwracają uwagę na kazdy szczegoł. Pozdrawiam..

Marcin Wróblewski

NORTMAR

18.12.2023

Firma WENET to pasjonaci i profesjonaliści, pomagają na każdym etapie i starają się rozwiązywać wszystkie pojawiające się problemy. Bardzo dużym zaangażowaniem szczególnie wykazuje się w Naszej współpracy Pani Magda Stachura.

Monika Służewska

MS WNĘTRZA

15.12.2023

Opiekun Strony Pani Natalia Kondracka wykazała się w procesie tworzenia mojej strony internetowej przykładną pracowitością i sumiennością. Pracę z Nią cechowała systematyczność i zaangażowanie. Wzorowy pracownik. Polecam!

Irena Wojtczak

Ośrodek Szkolenia Kierowców Lekcja Jazdy

05.12.2023

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z WeNet. Szczególnie doceniam zaangażowanie Pani Natalii Kondrackiej , która była opiekunem projektu strony mojej firmy. Pani Natalia konsultowała ze mną cały projekt, doradzała ,natychmiast uwzględniała moje uwagi . Przy moim napiętym planie zajęć nie bez znaczenia był dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy.

Kozłowski Artur

Artur Kozłowski trzyognie

28.11.2023

Wszystko przebiegało gładko . Kontakt był lepszy niż myślałem 💪 może mniej z mojej strony 🙈 ale wszystko odbyło się 👌

Ewa Chyrchel

Konsorcjum BHP

23.11.2023

Profesjonalne i indywidualne podejście po potrzeb klienta, doświadczenie i ogromna cierpliwość. Jestem bardzo zadowolona z efektów pracy. Dziękuje i serdecznie polecam.

Krzysztof Bałkowiec

Krzysztof Bałkowiec TBF Systemy Jakości

23.11.2023

Bardzo dobry kontakt. "Wywindowali" mnie Państwo bardzo wysoko w przeglądarce Googla. A z uwag to - raporty mogłyby być bardziej zrozumiałem dla takiego laika jak ja.

KATARZYNA SOCHACZEWSKA

INTER-STYL

15.11.2023

Pani Natalia Kondracka jest profesjonalistką , pełną zrozumienia i chęci pomocy . Strona super. Dziękuję całemu zespołowi

Monika Radomska

Kancelaria Adwokacka

10.11.2023

Polecam pomoc Pana Sławomira Bednarek. Błyskawicznie realizuje zlecenia, pozostaje w stałym kontakcie z klientem, przedstawia najoptymalniejsze rozwiązania dla firmy.

Andrzej Synak

Party Kids

09.11.2023

Witam. Jestem bardzo zadowolony z naszej współpracy, zachęcam innych przedsiębiorców do kontaktu z firmą WeNet.

Agnieszka Wójcik

ONKOMED Sp. z o.o.

08.11.2023

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Kingą Sławińską w ramach tworzenia naszej nowej strony internetowej. Dzięki profesjonalizmowi, zaangażowaniu i kreatywności Pani Kingi oraz znajomości aktualnych trendów, udało nam się zrealizować wysokiej jakości projekt, całkowicie odpowiadający oczekiwaniom zarówno naszym jak i naszych klientów. Strona jest atrakcyjna wizualnie jak też odpowiednio zoptymalizowana pod kątem SEO i łatwa w nawigacji. Na wszystkich etapach współpracy mogliśmy liczyć na duże wsparcie i fachowe porady zarówno w kwestii projektowania strony jak i jej postrzegania przez potencjalnych klientów. Pani Kinga wykazała się otwartością na nasze potrzeby, ogromną cierpliwością i zrozumieniem dla zmieniających się koncepcji i pomysłów z naszej strony, będąc przy tym serdeczną, miłą i sympatyczną. Dzięki projektowi wykonanemu przez Panią Kingę Sławińską, możemy polecić firmę WeNet każdemu, kto profesjonalnie chce zaznaczyć swoją obecność w sieci.

Monika Świst

Kancelaria Rachunkowa

27.10.2023

Profesjonalizm i obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo miły kontakt i cierpliwość Pani Aleksandry Boguckiej, która błyskawicznie reagowała na zgłoszenie zmiany😊

Adriana Misińska

All Me

27.10.2023

Profesjonalna obsługa. Bardzo miły kontakt, szybka odpowiedź na pytania, oraz szybkie wprowadzanie poprawek. Nie ma się do czego doczepić 🙂

Monika Rawska

CITODENT Centrum Stomatologiczne

25.10.2023

Spośród licznych atutów współpracy warto wymienić: wsłuchiwanie się w potrzeby Klienta, błyskawiczne reagowanie na zgłaszane zmiany, efektywna komunikacja. A efekty wizualne nowej strony dopełniają całości:)

Zuzanna Pasierbek

Centrum Edukacyjne SUCCESS mgr Zuzanna Pasierbek

19.10.2023

Na etapie stworzenia strony (na razie to etap, który przeszłam z WeNet) współpraca bardzo dobra, szybko i profesjonalnie

Robert

R M

17.10.2023

Super profesjonalne podejście do klienta Super obsługa

Paweł Bujko

Kancelaria Radcy Prawnego Paweł Bujko

16.10.2023

Od lat niezmiennie jestem bardzo zadowolony z wyników współpracy.

Agnieszka Ułasiuk

Forcepol sp. z o.o.

11.10.2023

Od samego początku naszej współpracy z WeNet byliśmy pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania w projektowanie naszej strony internetowej. Dzięki ich kreatywności i umiejętnościom technicznym, nasza strona nie tylko prezentuje się estetycznie, ale również jest funkcjonalna i dostosowana do potrzeb naszych klientów. Jest to firma, która naprawdę słucha swoich klientów i przekształca ich wizję w rzeczywistość. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z tym zespołem i z pełnym przekonaniem polecamy ich usługi każdej firmie, która chce skutecznie zaistnieć w świecie online.

Stanisław Krzemiński

MEGASANIT art. Hydrauliczne Lubartów

11.10.2023

Współpracuję z Panem Sebastianem Draganem od 6 lat, Jestem bardzo zadowolony z dotychczasowego przebiegu współpracy. Z czystym sumieniem mógłbym polecić Pana Sebastiana ze względu na jego ogromne zaangażowanie i profesjonalizm.

Chcesz zadbać o promocję Twojej firmy w sieci?

Sprawdź nasze pozostałe rozwiązania dla biznesu.