hero-reviews background

Opinie o WeNet

Najlepiej o firmie świadczą opinie jej klientów. To one mobilizują nas do działania i pokazują, jak mamy się rozwijać. Jesteśmy dumni z każdego pozytywnego komentarza na temat naszej działalności. Dlatego w tym miejscu oddajemy głos naszym klientom.

Sprawdź, co przedsiębiorcy mówią o współpracy z WeNet.

hero-reviews-aside background

Poznaj opinie naszych klientów

Ewa Spytkowska

Domki Letniskowe

28.06.2023

Bardzo rzetelne podejście do klienta, Pani Kinga - super obsługa. Polecam

Tomasz Maj

Tom Cars Auto Serwis

27.06.2023

Witam pełen profesjonalizm firmy Wenet Jestem zadowolony dzięki współpracy pozyskałem nowych klientów w krótkim czasie .Polecam jak najbardziej:)

Jakub Gębala

JKM Jakub Gębala

13.06.2023

Polecam. Firma konkretna i doskonale wiedząca co robi.

Angelika Wątorek

PW ROSTAL Robert Jagodziński

13.06.2023

Współpracuje z WeNet już bardzo długo. Pełen profesjonalizm i bardzo dobre podejście do klienta. Mili i bardzo pomocni opiekunowie oraz z dużą wiedzą. Pozdrawiam Panią Marię Chodaczyńską

Jarosław Kucharski

JA-RMUŻ

08.06.2023

Polecam. Jestem bardzo zadowolony ze strony internetowej. Kontakt na bieżąco i pełen profesjonalizm. Zachęcamy do współpracy z tą firmą! I dziękujemy za przejrzystą i nowoczesną stronkę. YOGI Przeprowadzki Transport Wrocław

Ewa Duchnowska

Prywatny Gabinet Psychoterapii Ewa Duchnowska

08.06.2023

Współpracę z Panią Kingą Sławińską oceniam bardzo dobrze. Była bardzo pomocna przy tworzeniu nowej strony www. Jej sugestie i uwagi spowodowały, że jestem zadowolona ze strony, która powstała. Zawsze odbierała telefon i oddzwaniała.

Olga Poprawa

POPULARNA POPŁAWSCY, POPRAWA S.K.A.

02.06.2023

bardzo dobra współpraca z Panią Katarzyną Wolską!!!

Przemysław Miłobędzki

PM Project

02.06.2023

Fachowość i rzetelność na bardzo dobrym poziomie. Polecam

Joanna Grabowska

Centrum Uroda

28.05.2023

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Kontakt mailowy i telefoniczny przebiega bardzo sprawnie. Uzyskuję także cenne wskazówki i porady co możemy ulepszyć. POLECAM

Tomasz Kraszewsi

Przedsiębiorstwo Oświatowe ATENA w Sosnowcu

19.05.2023

Jako Zespół Szkół ATENA jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczasowej współpracy z WeNet : ) Pan Marcin Wykurz zawsze dostosuje ofertę do naszych potrzeb i możliwości finansowych, natomiast Pani Katarzyna Twardowska w sposób dla mnie osobiście niemal idealny. poprowadzi całą obsługę posprzedażową. Oczywiście zdajemy sobie sprawę, jak wiele innych osób pracuje na to, by było nam tak miło i by współpraca układała się jak najlepiej, nie zapominamy o Was i również serdecznie dziękujemy! Nie zmienilibyśmy WeNetu na nic innego.

Michał Białecki

F.H.U.Mibex Michał Białecki

19.05.2023

Takich ludzi jak pan Bednarek to szukać ze świecą Jedyny człowiek kompetentny na danym stanowisku ,czego nie mogę powiedzieć o innych

Marzena Adamiec

Przedszkole Mały Europejczyk

18.05.2023

Doceniam profesjonalizm pani Anny Tabaczyk, która projektowała naszą stronę. Komunikacja z panią Anią przebiegała płynnie, szybko, punktualnie. Skorzystałam ze wszystkich jej porad., a pani Anna wnikliwie słuchała moich potrzeb i blyskawicznie nanosila wszystkie treści . Strona www spełnia moje oczekiwania. Liczę na dobrą współpracę z kolejnym opiekunem.

Karolina Grześkowiak-Szten

Kancelaria R.pr. Karolina Grześkowiak-Szten

15.05.2023

Pani Kasia Twardowska - wspaniały specjalista i człowiek. Osoba, która dba o interes Klienta. Potrafi wytłumaczyć najbardziej problematyczne kwestie. Jednocześnie osoba komunikatywna - rozmowa z Panią Kasią to czysta przyjemność. Dodatkowo - co jest ogromnym atutem - Pani Kasia z należytą pieczołowitością zna dokładnie sytuację swojego Klienta. Specjalistka w swojej branży, wspaniały współpracownik. Miałam już możliwość (nie do końca przyjemność) współpracować z innymi Agencjami - nigdzie nie spotkałam się z osobą tak zaangażowaną jak Pani Kasia. Ogrom wiedzy, serdeczności i komunikatywności.

Piotr Drojma

Toreno Sp. z o.o.

10.05.2023

Bardzo miła i fachowa obsługa. rzadko trafiają się tak kompetentni pracownicy w infoliniach(i do tego bardzo miła obsługa).

Tomasz Bajor

Marshall Shoes

08.05.2023

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą WENET, a w szczególności z panią Katarzyną Twardowską. To przemiła i bardzo kompetentna osoba, zawsze pomocna. Bardzo szybko załatwia problemy zgłaszane przez nas.

Adam Krasiński

PPH LOGIS sp. z o.o.

05.05.2023

Jestem bardzo zadowolony z udanej współpracy z Panią Katarzyną Twardowską. Jako nasza osoba kontaktowa odpowiedzialna za obsługę naszego konta oraz przepływ informacji, Pani Katarzyna wykazuje się nieustannie bardzo wysokim poziomem profesjonalizmu i zaangażowania. Zawsze odpowiada na nasze pytania i uwagi w sposób szybki i skuteczny, dostarczając nam cennych wskazówek i sugestii. Dzięki jej wiedzy i doświadczeniu, nasza strona firmowa zyskała na widoczności w sieci, co przyczyniło się do poprawy naszych wyników biznesowych. Polecam Panią Katarzynę jako niezwykle kompetentnego i skutecznego partnera biznesowego.

Ewelina Siwiec

P.H.U. "byt-med" Sp. z o.o.

27.04.2023

Pani Katarzyna Twardowska , z którą mamy przyjemność współpracować w ramach zawartej z Państwem Umowy jest osobą o wysokiej kulturze osobistej, sympatyczną i uprzejmą. Dzięki swojej dużej wiedzy i doświadczeniu zawodowemu potrafi odpowiedzieć na wszystkie nasze pytania , a uwagi dotyczące naszej strony www, treści bloga, czy artykułów tematycznych są błyskawicznie przekazywane przez panią Katarzynę do odpowiednich działów, które nad tym pracują. Czujemy się komfortowo mając wsparcie w osobie, która zawsze ma dla nas czas, odbiera każdy nasz telefon i odpowiada na każdego maila. Dziękujemy

Sylwia Szajter-Ziółek

Słodkie Marzenia Art Cake Company Sp. Zo.o

26.04.2023

Bardzo dobry kontakt z opiekunem. Wszelkie problemy i pytania załatwiane prawie od ręki. Strona prezentuje się tak, jak chciałam 🙂

Łukasz Bisior

Łukasz Bisior

26.04.2023

Wywiązujecie się z umowy perfekcyjnie. Kontakt z klientem na najwyższym poziomie. Szkoda jednak, że nie ma w niej możliwości odpłatnej zmiany branży na wizytówkach w czasie trwania umowy.

Andrzej Szybiński

Grupowa Praktyka Lekarska Michajłow J., Szybiński

24.04.2023

Szybko, zrozumiale, z pełną współpracą

Sabina Samelczak

POLSKIE BLATY

31.03.2023

WeNET jest w stałym kontakcie z klientem, raporty wysyła na czas, szybko reaguje na potrzebę wprowadzenia zmian, ma odpowiednie sugestie, aby firma rozwijała się dzięki optymalizacji SEO.

Marek Talaśka

ZPU Marek Talaśka

17.03.2023

Pełen profesjonalizm , fachowe doradztwo , prosty kontakt, miła i przyjazna atmosfera podczas rozmów z Panią pracującą nad stroną.

Przemysław Różeński

INTECH

14.03.2023

Polecam usługi firmy WeNet, ze względu na rzetelne podejście pracowników do każdego z poruszanych tematów.

Łukasz Pańta

Departament Zarządzania Parkingami

17.02.2023

Jestem zadowolony ze współpracy z Panią Marią Chodaczyńską, która przebiega pomyślnie. Cenię sobie profesjonalność i bardzo duże zorganizowanie ze względu na posiadaną wiedzę i umiejętności. Jest w stanie sobie poradzić z bieżącymi zadaniami stawianymi przez nas jako firma. Dzięki Pani Marii uzyskujemy szybko odpowiedzi na zapytania, szczegółowo wyjaśnia odpowiednie kwestie i nieścisłości, jestem w stanie w pełni jej zaufać. Jako nasz opiekun wyróżnia się przede wszystkim zaangażowaniem, umiejętnością szybkiego rozwiązywania problemów oraz kreatywnością. Jest dyspozycyjna, życzliwa i bardzo oddana swoim obowiązkom. Łatwo nawiązuje kontakty i posiada przyjazne usposobienie, co korzystnie wpływa na postrzeganie jej przez klientów. Potrafi szybko i precyzyjnie ocenić potrzeby klienta, co jest widoczne dzięki wynikom osiąganych podczas pozycjonowania naszej strony internetowej.

Chcesz zadbać o promocję Twojej firmy w sieci?

Sprawdź nasze pozostałe rozwiązania dla biznesu.