Szanowni Państwo,

informujemy, że z dniem 29 lutego br. Grupa Semergy, w której skład wchodzą spółki: Sunrise System, Artefakt, Grupa TENSE, Semahead i Widzalni.pl, dołączyła do WeNet Group S.A. Dotychczasowe warunki współpracy wynikające z podpisanych umów nie ulegają zmianie. Jednocześnie zapewniamy, że priorytetem naszych działań jest kompleksowa i profesjonalna obsługa naszych Klientów oraz dostarczenie wysokiej jakości rozwiązań dla ich biznesów. W przypadku pytań prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta.

Zarząd WeNet Group S.A.

hero-reviews background

Opinie o WeNet

Najlepiej o firmie świadczą opinie jej klientów. To one mobilizują nas do działania i pokazują, jak mamy się rozwijać. Jesteśmy dumni z każdego pozytywnego komentarza na temat naszej działalności. Dlatego w tym miejscu oddajemy głos naszym klientom.

Sprawdź, co przedsiębiorcy mówią o współpracy z WeNet.

hero-reviews-aside background

Poznaj opinie naszych klientów

Adam Krasiński

PPH LOGIS sp. z o.o.

05.05.2023

Jestem bardzo zadowolony z udanej współpracy z Panią Katarzyną Twardowską. Jako nasza osoba kontaktowa odpowiedzialna za obsługę naszego konta oraz przepływ informacji, Pani Katarzyna wykazuje się nieustannie bardzo wysokim poziomem profesjonalizmu i zaangażowania. Zawsze odpowiada na nasze pytania i uwagi w sposób szybki i skuteczny, dostarczając nam cennych wskazówek i sugestii. Dzięki jej wiedzy i doświadczeniu, nasza strona firmowa zyskała na widoczności w sieci, co przyczyniło się do poprawy naszych wyników biznesowych. Polecam Panią Katarzynę jako niezwykle kompetentnego i skutecznego partnera biznesowego.

Ewelina Siwiec

P.H.U. "byt-med" Sp. z o.o.

27.04.2023

Pani Katarzyna Twardowska , z którą mamy przyjemność współpracować w ramach zawartej z Państwem Umowy jest osobą o wysokiej kulturze osobistej, sympatyczną i uprzejmą. Dzięki swojej dużej wiedzy i doświadczeniu zawodowemu potrafi odpowiedzieć na wszystkie nasze pytania , a uwagi dotyczące naszej strony www, treści bloga, czy artykułów tematycznych są błyskawicznie przekazywane przez panią Katarzynę do odpowiednich działów, które nad tym pracują. Czujemy się komfortowo mając wsparcie w osobie, która zawsze ma dla nas czas, odbiera każdy nasz telefon i odpowiada na każdego maila. Dziękujemy

Sylwia Szajter-Ziółek

Słodkie Marzenia Art Cake Company Sp. Zo.o

26.04.2023

Bardzo dobry kontakt z opiekunem. Wszelkie problemy i pytania załatwiane prawie od ręki. Strona prezentuje się tak, jak chciałam 🙂

Łukasz Bisior

Łukasz Bisior

26.04.2023

Wywiązujecie się z umowy perfekcyjnie. Kontakt z klientem na najwyższym poziomie. Szkoda jednak, że nie ma w niej możliwości odpłatnej zmiany branży na wizytówkach w czasie trwania umowy.

Andrzej Szybiński

Grupowa Praktyka Lekarska Michajłow J., Szybiński

24.04.2023

Szybko, zrozumiale, z pełną współpracą

Sabina Samelczak

POLSKIE BLATY

31.03.2023

WeNET jest w stałym kontakcie z klientem, raporty wysyła na czas, szybko reaguje na potrzebę wprowadzenia zmian, ma odpowiednie sugestie, aby firma rozwijała się dzięki optymalizacji SEO.

Marek Talaśka

ZPU Marek Talaśka

17.03.2023

Pełen profesjonalizm , fachowe doradztwo , prosty kontakt, miła i przyjazna atmosfera podczas rozmów z Panią pracującą nad stroną.

Przemysław Różeński

INTECH

14.03.2023

Polecam usługi firmy WeNet, ze względu na rzetelne podejście pracowników do każdego z poruszanych tematów.

Łukasz Pańta

Departament Zarządzania Parkingami

17.02.2023

Jestem zadowolony ze współpracy z Panią Marią Chodaczyńską, która przebiega pomyślnie. Cenię sobie profesjonalność i bardzo duże zorganizowanie ze względu na posiadaną wiedzę i umiejętności. Jest w stanie sobie poradzić z bieżącymi zadaniami stawianymi przez nas jako firma. Dzięki Pani Marii uzyskujemy szybko odpowiedzi na zapytania, szczegółowo wyjaśnia odpowiednie kwestie i nieścisłości, jestem w stanie w pełni jej zaufać. Jako nasz opiekun wyróżnia się przede wszystkim zaangażowaniem, umiejętnością szybkiego rozwiązywania problemów oraz kreatywnością. Jest dyspozycyjna, życzliwa i bardzo oddana swoim obowiązkom. Łatwo nawiązuje kontakty i posiada przyjazne usposobienie, co korzystnie wpływa na postrzeganie jej przez klientów. Potrafi szybko i precyzyjnie ocenić potrzeby klienta, co jest widoczne dzięki wynikom osiąganych podczas pozycjonowania naszej strony internetowej.

Wiesław Jędrzejczyk

Verona Security Sp. z o.o.

10.02.2023

Nie mogliśmy dać innej opinii, jak pięciu gwiazdek, a i tak uważamy, że to za mało. Współpraca począwszy od etapu pozyskania nas jako klienta przez świetnego handlowca Pana Łukasza Ł., poprzez sam proces szykowania strony internetowej, który nadzorowany był przez Pana Łukasza B. przebiegał mega sprawnie i w bardzo sympatycznej atmosferze. Natrętność Pana Łukasza B., którą należy rozpatrywać, tylko w pozytywnym tego słowa znaczeniu, skutkowała szybką realizacją temat. Na każdym etapie uzyskiwaliśmy konkretne wsparcie i zrozumienie dla naszych oczekiwań. Z czystym sumieniem możemy polecić firmę WENET każdemu, co zresztą z czystym sumieniem czynimy.

Bartosz Pająk

Architektura Szkła

03.02.2023

Bardzo jestem zadowolony z usług firmy Wenet. W bardzo krótkim czasie moja firma zaczęła być dobrze widoczna w internecie. Wskaźniki widoczności poszły ostro w górę. Jakość usług i obsługa jest na bardzo wysokim poziomie. Wszystkie uwagi i sugestie są szybko i chętnie rozpatrywane i odczuwa się zaangażowanie ze strony opiekuna. Artykuły tematyczne są tak fachowe, że już nawet zaprzestałem ich weryfikacji. Na początku miałem wątpliwości czy warto inwestować ale teraz wiem, że to był dobry wybór.

Adam Gil

Good Day Apartments

13.01.2023

Po stworzeniu strony internetowej z tą firmą nie mam wątpliwości, że powinienem ją polecić innym. Dwa lata temu zdecydowałem się na zakupienie strony internetowej. Proces tworzenia strony internetowej był przyjemny i bez zarzutów. Bardzo dobrze oceniam kontakt z opieką. Opiekun natychmiast wdraża zmiany na mojej stronie, gdy tylko poproszę o pomoc. Zawsze ma czas, aby ze mną porozmawiać. Będąc Klientem tej firmy, nie muszę się o nic martwić. Gorąco polecam!

Magdalena Więckowska

Kacper-Dach Magdalena Więckowska

05.01.2023

Szybkość działania - mega super. Obsługa- mega super. Pomoc - mega super. W 100 % polecam usługi firmy i współpracę .

Kamil Zagdański

Vit-House.pl

24.11.2022

Jestem bardzo zadowolony z współpracy z firmą WeNet i chętnie polecę ją innym przedsiębiorcą

Maciej Skorzewski

ALMA

30.09.2022

Dziękuję za profesjonalną obsługę.

Małgorzata Wojciechowska

P.H.U. Małgorzata Wojciechowska

07.09.2022

Współpraca z opiekunem Marcinem Górskim przebiegała bardzo pomyślnie. Bardzo profesjonalna obsługa, pomoc przy wdrażaniu sklepu, miła i fachowa obsługa. Zawsze dostępny i pomocny. Co mogę zasugerować to to żeby szkolenia były krótsze maksymalnie 1,5h. Pozdrawiam M. Wojciechowska.

Małgorzata Certowicz

ProMesse

30.08.2022

Miło, szybko, sprawnie i solidnie:)

Bogusław Stępała

SPECBUD ZUH

27.08.2022

Współpraca w redagowaniu strony internetowej przebiegała sprawnie i w najwyższym stopniu profesjonalnie

Karolina Hoppe-Nowak

MakarMed

24.08.2022

Jestem pod wrażeniem postawy Pani Karoliny Siekierko, która bardzo profesjonalnie, z zaangażowaniem zajmuje się przeorganizowaniem naszej strony internetowej. Jej pomysły szybko doprowadzają do zamierzonego rezultatu. Zawsze dostępna, pomocna, kreatywna, uśmiechnięta. Oby więcej takich pracowników-gratulujemy!

Agata Stankiewicz

KS Stolem Gniewino

17.08.2022

Cenię za absolutny profesjonalizm, szybkie i sprawne umieszczanie postów, elastyczność i spełnianie oczekiwań i oraz bardzo miły i uprzejmy kontakt.

Łukasz Czajęcki

Aquateam

09.08.2022

Pełny profesionalizm i duże umiejętności w tworzeniu stron internetowych .Jestem bardzo zadowolony ze wspólpracy .

Kinga Obrochta

F.H.U. Szarotka

05.08.2022

Miła i profesjonalna obsługa. Super

Grzegorz Masiowski

Siła Piasku G.M

02.08.2022

Pomoc kontakt na każdym etapie współpracy wzorowy😉

Grażyna Walczak

Techmarkety

27.07.2022

Budowa sklepu przebiegła bardzo sprawnie. Wszystkie kwestie były na bieżąco konsultowane. Całość została podzielona na mniejsze etapy i wdrażana systematycznie, co dawało duży komfort pracy nad sklepem. Bardzo szybko otrzymywałam odpowiedzi na wątpliwości i pytania. Korespondencja była wyczerpująca i zawsze zrozumiała. Doceniam zaangażowanie i profesjonalizm pracowników dlatego będę polecać WeNet. Sklep wygląda i działa zgodnie z naszym życzeniem.

Chcesz zadbać o promocję Twojej firmy w sieci?

Sprawdź nasze pozostałe rozwiązania dla biznesu.