Szanowni Państwo,

informujemy, że z dniem 29 lutego br. Grupa Semergy, w której skład wchodzą spółki: Sunrise System, Artefakt, Grupa TENSE, Semahead i Widzalni.pl, dołączyła do WeNet Group S.A. Dotychczasowe warunki współpracy wynikające z podpisanych umów nie ulegają zmianie. Jednocześnie zapewniamy, że priorytetem naszych działań jest kompleksowa i profesjonalna obsługa naszych Klientów oraz dostarczenie wysokiej jakości rozwiązań dla ich biznesów. W przypadku pytań prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta.

Zarząd WeNet Group S.A.

hero-reviews background

Opinie o WeNet

Najlepiej o firmie świadczą opinie jej klientów. To one mobilizują nas do działania i pokazują, jak mamy się rozwijać. Jesteśmy dumni z każdego pozytywnego komentarza na temat naszej działalności. Dlatego w tym miejscu oddajemy głos naszym klientom.

Sprawdź, co przedsiębiorcy mówią o współpracy z WeNet.

hero-reviews-aside background

Poznaj opinie naszych klientów

Anton Pintyiskyi

KENGO Anton Pintyiskyi

15.07.2022

Bardzo zadowolony z tej firmy od kilka lat polecam każdemu

Małgorzata Stando Pawlik

Fundacja Meritum Sosnowiec

04.07.2022

Współpraca w zakresie SEO układa się dobrze. Wszelki nasze sugestie są szybko wdrażane, a osoby odpowiedzialne za prowadzenie naszej firmy niejednokrotnie sami kontaktują się z nami w celu zmiany/poprawy zawartości celem osiągnięcia jak najlepszych wyników w sieci.

Leszek Leszczyński

PGCHPIE

30.06.2022

Przede wszystkim profesjonalna obsługa, zawsze bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny z Panem Sebastianem Dragan. Odpowiada na każde pytania, zawsze służy pomocą. Jestem bardzo zadowolony z dotychczasowego przebiegu współpracy.

Jan Czarnecki

PPUH HURTOSTAL JAN CZARNECKI MAŁGORZATA CZARNECKA

30.06.2022

Obsługa na bardzo wysokim poziomie, pełen profesjonalizm. OGROMANA, przez duże "O" pomoc oraz zainteresowanie klientem. Nic dodać nic ująć. Z CZYSTYM SERCEM POLACAMY!!!

Mariusz Stadnik

Elżbieta Rurynkiewicz A-Z Gastro

30.06.2022

Wiedza w przedmiocie umowy, organizacja pracy, rzetelność

Mariusz Stadnik

Eurosilesia Sp. z o.o.

30.06.2022

Organizacja pracy, terminowość, konsekwencja

Monika Knotek

Sherri Hill Polska

29.06.2022

Zaangażowanie, dostępność i indywidualne podejście.

Krzysztof DETNERSKI

F.H.U.BOLS KRZYSZTOF DETNERSKI

29.06.2022

bardzo dobry kontakt

Aneta Paź

Biuro Rachunkowe Rzetelne Księgi Aneta Paź

27.06.2022

Przede wszystkim profesjonalizm! Szybka reakcja na każdą sprawę. Gorąco polecam!

Patryk Zawadzki

Sleep sp. z o.o.

27.06.2022

Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z wenet, współpracujemy od wielu lat i nie mamy uwag. Zespół wenet odpowiednio reaguje na nasze sugestie czy też problemy. Polecam

Marlena Czeszel

Rogmar

23.06.2022

Współpracujemy z tą firmą już długi czas, stworzyli naszej firmie stronę internetową od podstaw, która wreszcie wygląda porządnie w porównaniu do usług innej firmy. Nasza współpraca przebiega wzorowo, każda uwaga czy chęć zmiany na stronie jest realizowana natychmiast. Poza tym firma Wenet zajmuje się kompleksowo naszą stroną, oprócz jej stworzenia prowadzi również jej kampanię reklamową, tzn. pozycjonowanie, adwordsy itp., czyli całą obsługę mamy w jednym miejscu. Również jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z naszą opiekunką klienta, z którą mamy bieżący kontakt. Odpowiada na każde nasze pytanie, szybko reaguje na nasze sugestie w kwestii wprowadzania zmian, mamy ciągły kontakt telefoniczny czy mailowy. Jak najbardziej polecam tą firmę do współpracy, jeśli chodzi o doradztwo internetowe.

Aneta Markus

CzorsztynSki Sp. z o.o. Kamieniarska 30 a 34-440 K

20.06.2022

Fachowa obsługa, zawsze bardzo miły kontakt. Jesteśmy zadowoleni z dotychczasowego przebiegu współpracy.

Sylwia Kurdziel Pabisek

Małopolska Hodowla Roślin

13.06.2022

Współpraca przebiega bez żadnych zastrzeżeń. Zaangażowanie pracowników, indywidualne podejście do Klienta, oraz bardzo dobra komunikacja, sprawiają że problemy są sprawnie rozwiązywane . Bardzo miła obsługa .

Monika Kłopotowska

PHU Trans-Krusz Bogdan Gruszka

10.06.2022

Świetna współpraca - pomoc w każdej kwestii. Ogromne zainteresowanie klientem i każdą najdrobniejszą decyzją. A przede wszystkim - widoczne efekty współpracy :)

Mirosław Talik

AC Tadro-Sped

10.06.2022

Opiekun p. Sebastian Dragan -dobry kontakt, miła fachowa i szybka obsługa, potrafi szybko i prosto wszystko wytłumaczyć

MARCIN BRODA

AGENCJA UBEZPIECZENIOWA ALFA

10.06.2022

Profesjonalne i podejście i pomoc w wyjaśnieniu działania coraz bardziej skomplikowanych mechanizmów reklamy internetowej. Szybka realizacja umowy.

Urszula Trzciałkowska

FPR PATRZ

09.06.2022

współpraca na najwyższym poziomie, zgodnie z moimi oczekiwaniami w 100%, miła i rzetelna obsługa

Andrzej Greger

Poradnia Leczenia Uzależnień ANA

09.06.2022

Profesjonalizm, Zyczliwość, Dbałość o klienta

Agnieszka Chodak

Pan schabowy

08.06.2022

Dość sceptycznie zgodziłam się na roczną umowę. Nie wiedziałam do końca co to bedzie,ale to są najlepiej zainwestowane pieniądze w reklamę! Jestem specyficzną osobą i lubię pisać po "swojemu" i firma to dostrzegła! Posty,informacje i wszystko jest fajne,po mojemu i cholerka wie 🙆kiedy się pojawiają ale są i są super!!! Dziękuję🤗

Anna Szpunar

GlamAnn

08.06.2022

Jestem na wstępnym etapie współpracy z Firmą WeNet. Liczę na to iż współpraca będzie owocna i dlugotrwala. Pan Sebastian Dragan,z którym mam przyjemność kontaktować się w asprawie rozwoju mojej firmy GlamAnn,jest osobą niezwykle kompetentną, doskonale znającą swój fach,przy czym jest bardzo sympatycznym i miłym człowiekiem, co również miało wpływ na podjętą przeze mnie decyzję dotyczącą współpracy z Firmą WeNet.

Mariusz Stadnik

AZ Gastro

08.06.2022

Dobrze zaplanowane i konsekwentnie prowadzone i przemyślane prace w zakresie opisanym w umowie.

Piotr Borecki

Piotr Borecki "B&K"

08.06.2022

Świetny kontakt. Profesjonalne podejście do klijenta.

Emilia Bochman

Materiały Budowlane Piotr Han

07.06.2022

Witam Jestem bardzo zadowolona z pana Sebastiana, bardzo miły i sumienny opiekun, można na niego liczyć bardzo dobrze opiekuje się naszą stroną w internecie. Pozdrawiam

Agnieszka Zaborowska

AZ-DACH S.C. A.ZABOROWSKA, P.MENDYK, W.SIWIEC

07.06.2022

Fachowość, profesjonalizm, rzetelność i bardzo miła obsługa

Chcesz zadbać o promocję Twojej firmy w sieci?

Sprawdź nasze pozostałe rozwiązania dla biznesu.