Szanowni Państwo,

informujemy, że z dniem 29 lutego br. Grupa Semergy, w której skład wchodzą spółki: Sunrise System, Artefakt, Grupa TENSE, Semahead i Widzalni.pl, dołączyła do WeNet Group S.A. Dotychczasowe warunki współpracy wynikające z podpisanych umów nie ulegają zmianie. Jednocześnie zapewniamy, że priorytetem naszych działań jest kompleksowa i profesjonalna obsługa naszych Klientów oraz dostarczenie wysokiej jakości rozwiązań dla ich biznesów. W przypadku pytań prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta.

Zarząd WeNet Group S.A.

hero-reviews background

Opinie o WeNet

Najlepiej o firmie świadczą opinie jej klientów. To one mobilizują nas do działania i pokazują, jak mamy się rozwijać. Jesteśmy dumni z każdego pozytywnego komentarza na temat naszej działalności. Dlatego w tym miejscu oddajemy głos naszym klientom.

Sprawdź, co przedsiębiorcy mówią o współpracy z WeNet.

hero-reviews-aside background

Poznaj opinie naszych klientów

Robert Fryt

Moonlight

11.07.2024

Dzięki współpracy z wenet moja firma odżyła :) polecam !

Andrzej Puzia

Korona Strone F.H.U. Andrzej Puzia

09.07.2024

Współpraca z Panią Krystyną Wasielewską to czysta przyjemność. Cechuje ją terminowość oraz profesjonalizm.

Robert Sokołowski

"Falcom" Robert Sokołowski

09.07.2024

Szczerze polecam współpracę z Panią Krystyną Wasielewską jako opiekunem handlowym. Zawsze odbiera ode mnie telefony i w zrozumiały sposób wszystko tłumaczy. Stara się zawsze znaleźć korzystne rozwiązania w trudnych sytuacjach.

Anna Wiśniewska

Anakus-Awis Sp. z o.o.

08.07.2024

Pani Kinga to świetny fachowiec. Rewelacyjny kontakt. Bardzo szybko reaguje na wszelkie uwagi do projektu.

Dominika Słowińska

Zielone Oczyszczalnie Juliusz Sumorok

04.07.2024

Współpracę z Panią Kingą Sławińską oceniam bardzo dobrze. W trakcie tworzenia strony była bardzo zaangażowana w wykonanie swojego zadania, słuchała i uwzględniała nasze potrzeby oraz wyjaśniała wszystkie wątpliwości.

ROMUALD PIASECKI

ROMAR ROMUALD PIASECKI

03.07.2024

WSPÓŁPRACA Z PANIĄ NATALIĄ KONDRACKĄ TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ. MIŁA,POMOCNA I PROFESJONALNA. MOŻNA NA NIĄ LICZYĆ. DZIĘKUJĘ

Marcin Kusztal

Kampol

02.07.2024

Dzięki współpracy z Panią Julią proces budowy strony internetowej przebiegł bardzo sprawnie. Pozdrawiam

Milena Dzieszkowska

Cześć, robię projekty

26.06.2024

Współpraca z Panią Krystyną Wasielewską przebywała w fantastycznej atmosferze, pokazała mi nowe rozwiązania dla mojej firmy, które pomogły mi pozyskać nowych klientów i otworzyć się na nowe projekty.

Joanna Wojech-Jakubowska

Salon Urody Obsession

25.06.2024

Polecam Współpracę z Krystyną Wasilewską. Profesjonalne podejście do klienta, fachowe doradztwo i terminowość. Indywidualne podejście do klienta. Bardzo sobie cenię takich profesjonalistów.

Joanba Przybylska

Optima Solutions Nieruchomości i Ubezpieczenia Joa

24.06.2024

Zaangażowanie i profesjonalizm Pani Krysi ,sprawność w działaniu, szukanie najlepszych rozwiązań,dziękuję

Grzegorz Ratuszniak

Specgum Sp. z o.o.

21.06.2024

Dotyczy umowy nr 7813371 Uprzejmie dziękuję panu Sławomirowi Bednarkowi za okazaną pomoc w rozwiązywaniu bieżących problemów. Pana umiejętności i zaangażowanie pozwoliły w krótkim czasie usunąć wspomniane wyżej problemy.

Agnieszka Ułasiuk

FORCEPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

14.06.2024

Niezwykle doceniamy zainteresowanie Wenet naszym poziomem zadowolenia ze współpracy. Czujemy się zaopiekowani, wszystkie usługi są wykonywane terminowo z uwzględnieniem naszych uwag. Tak powinna wyglądać współpraca!

Tomasz Wojtuś

FHU Kristom Tomasz Wojtuś

28.05.2024

Pani Marzena Milhausen jest super opiekunem,

Monika Szumańska

Euro Parkett Sp. z o.o.

24.05.2024

Bardzo dobry, profesjonalny kontakt z naszym opiekunem Panią Marią Chodaczyńską. Widać pełne zaangażowanie w rzetelnie wykonywaną pracę. Zawsze dokładnie omawiany jest każdy kolejny etap współpracy i wprowadzanych rozwiązań. Wszelkie pytania i wątpliwości są dokładnie objaśniane i nie pozostają bez odpowiedzi. Współpraca na najwyższym poziomie.

Milena Kościuczuk

Chemisfera Milena Kościuczuk

24.05.2024

Pan Sławomir jest profesjonalistą w pełni znaczenia tych słów. Doradza, podpowiada i pomaga rozwiązać problemy. Oferuje kompleksową obsługę klienta.

Damian Popielczyk

KarGas Profil Sp. z o. o.

17.05.2024

Współpracujemy z firmą Wenet już 2 rok, od dłuższego czasu widzimy duże efekty pracy firmy Wenet, z której jesteśmy bardzo zadowoleni. Współpraca z naszym opiekunem Panią Marią Chodaczyńską to czysta przyjemność, serdecznie polecamy! Wreszcie spotkaliśmy osobę, która mówi treściwie i tłumaczy wszystkie terminy marketingowe w jasny sposób.

Anna Zalesk

W.Zaleski 1957 Anna Zaleska Sp. J.

06.05.2024

Bardzo profesjonalna obsługa klienta, miła współpraca, rzeczowe i obrazowe wyjaśnianie efektów zastosowania projektów podnaszacych commercyjny status przedsiębiorstwa

Sebastian Cichal

Up & Up Sebastian Cichal Najwyższy Poziom Usług Wy

26.04.2024

Współpraca z Panią Maria Chondzynska i Panem Łukaszem Papuga to czysta przyjemność. Wszystko klarownie i transparentnie. Zawsze wytłumaczą wszelkie zagadnienia i pracują z bardzo dużym zaangażowaniem. Oby więcej takich ludzi 😊

Tadeusz Nadrowski

Profinance s.c.

23.04.2024

Współpraca z WeNet odbywa się zgodnie z zapisami w umowie. Specjaliści WeNet, w tym Pani Kinga Sławińska, pracują z klientem wg profesjonalnych zasad: terminowość, dyspozycyjność, fachowe doradztwo i rozwiązywanie problemów, pomoc w implementacji zagadnień z obszaru IT

Monika Borkowska

AL-TECH SP. Z O.O.

23.04.2024

Współpraca z P. Marią Chodaczyńską to czysta przyjemność. Jej zaangażowanie w funkcjonowanie naszej strony, odzwierciedlają nowo pozyskiwani klienci . Serdecznie polecam firmę WeNet .

Rafał Borkowski

KERN

23.04.2024

Polecam wspólpracę z firmą wenet szczególnie z Panią Marią Chodaczyńską. Bardzo dobry kontakt, jakość realizacji i czas wykonania. Polecam współpracę z Panią Marią.

Filip Baranowski

Stacja Kontroli Pojazdów s.c.

16.04.2024

Bardzo miła i owocna współpraca. Sprawnie na każdym etapie prac. Gratuluję takiego podejścia do sprawy i do klienta.

Magdalena Szugzda

Zakłady Spożywcze BONA

15.04.2024

Bardzo sprawna i miła współpraca z Panią Dominiką A. Poza szybkim działaniem też dbałość o szczegóły, wygląd strony. Zawsze informacja zwrotna. Dziękuję! tak właśnie powinien działać opiekun strony.

Paulina Bąk

Centrum Nauki i Terapii Paulina Bąk

12.04.2024

Mila i fachowa opieka posprzedażowa. Regularny kontakt ze strony opiekuna, Pana Sebastiana Dragan.

Chcesz zadbać o promocję Twojej firmy w sieci?

Sprawdź nasze pozostałe rozwiązania dla biznesu.